Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
Motofavorīts kļūst par oficiālo KTM dīleri Ziņas
Motofavorīts kļūst par oficiālo KTM dīleri

SIA “Motofavorīts” ir viens no vadošajiem motociklu tirgotājiem Latvijā jau 15 gadus. Sākot ar “Suzuki” un “Piaggio” grupas motociklu un motorolleru tirdzniecību, 2005. gadā iegūts “Harley-Davidson” oficiālā dīlera statuss. Šogad “Motofavorīts” savās vēstures lappusēs pievieno jaunu ierakstu, kļūstot par vienīgo oficiālo “KTM” dīleri Latvijā.

Sakarā ar uzņēmuma paplašināšanos un veiksmīgu sadarbību ar “KTM Nordic” un “Kristers Serģis Moto”, šī gada sākumā sperts liels solis uzņēmuma attīstībā, SIA “Motofavorīts” kļūstot par vienīgo oficiālo “KTM” motociklu pārstāvi Latvijā.

“KTM” ir viens no vadošajiem motociklu brendiem pasaulē, kas turpina spēcīgi attīstīties. Līdz ar to arī “Motofavorīts” mērķis ir turpināt šī zīmola turpmāku attīstību Latvijā, lielāku akcentu liekot tieši uz ielas un supermoto motocikliem, kuru klāsts pieaug un uzlabojas katru gadu. “KTM” motokrosa un enduro motocikli neprasa liekus jautājumus, šajā nozarē “KTM” brends ir nepārspēts līderis jau vairāku gadu garumā un turpina savu gājienu slavas zenītā, ko pierāda uzvaras Pasaules mēroga sacensībās.

Gatis Panavs, SIA “Motofavorīts” valdes priekšsēdētājs:Esam pagodināti, ka mūsu uzņēmumam ir izdevies izveidot veiksmīgu sadarbību ar “KTM” un esam kļuvuši par šī zīmola oficiālajiem dīleriem Latvijā. “KTM” lieliski iederās mūsu uzņēmuma tēlā, jo “KTM” vienmēr ir pierādījis savu kvalitāti, eleganci un tieksmi attīstīties. Ceram, ka mums izdosies padarīt šo zīmolu populārāku tieši Latvijas tirgū un, ka šī sadarbība turpināsies vēl daudzus gadus.

Jau no šodienas “KTM” motociklus, aksesuārus un tā rezerves daļas varat meklēt salonveikalā K. Ulmaņa gatvē 21, Rīgā. Līdz ar pārmaiņām tiek mainīta arī “Suzuki” motociklu atrašanās vieta, pārceļoties uz mūsu otru salonveikalu Valgales ielā 2a. Neskatoties uz lokācijas maiņu, arī turpmāk “Suzuki”, “Arctic Cat” un “Piaggio” grupas rezerves daļas un aksesuārus būs iespējams iegādāties abos salonveikalos.

Šobrīd turpinām veikt “KTM” salona iekārtošanu, tāpēc aicinām būt saprotošiem par iespējamām neērtībām ar ko var nākties saskarties līdz pilnīgai salona iekārtošanai.

Par “KTM” jaunumiem Latvijā informēsim mūsu Facebook lapā – “KTM Latvija” un mājas lapā www.motofavorits.lv