PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
KTM jaunie 2018. gada motokrosa motociklu modeļi Ziņas

Sākot ar 2-taktu un 4-taktu motocikliem, no 50 SX līdz spēcīgajam 450 SX-F, KTM piedāvā augstākās kvalitātes spēkratus savā motokrosu motociklu klāstā. Radīti KTM rūpnīcas komandām, kas ir vinnējuši vairākas sacensības un čempionātus, jaunie spēkrati ir radīti, lai ar tiem iekarotu trases visapkārt pasaulei no brīža, kad motocikls tiek izvests ārā no salona.

Starp 2018. gada modeļiem ir manāms pilnīgi jauns 85 SX, kas ir radīts junioru braucējiem, lai stātos pretī visnaidīgākajiem konkurentiem. Par 0,69 kg vieglāks dzinējs kā pērn, ar palielinātu jaudu un braukšanas kontroli pat vislielākajā motoru apgriezienu diapozonā. Papildus tam, 85 SX ir aprīkots ar vieglāku šasiju un pārstrādātu hroma molibdēna tērauda rāmi. KTM 85 SX, tāpat kā 50 SX un 65 SX jaunie modeļi, būs aprīkoti ar augstākās kvalitātes Formula bremzēm, WP AER 43 dakšām un īpaši attīstītu WP Xplor progresīvās amortizācijas sistēmas amortizatoriem, kas nodrošina teicamu jūtību un izcilu pretestību ar pilnīgu regulēšanu.

Starp pieaugušo motociklu modeļiem, 125 SX un 150 SX jaunie modeļi piedāvās jaunas alumīnija galvas uzlikas, kā arī CDI (aizdedzes) kontroli. Jaunie KTM 4-taktu modeļi - 250 SX-F, 350 SX-F un 450 SX-F, lepojas ar augstas kvalitātes sastāvdaļām, sākot ar elektrostarteri līdz pat WP amortizācijai, saķeres kontrolei un degvielas karšu iestatījumu izvēlei, un citiem uzlabojumiem, kas lieliski papildina vieglos, bet tai pašā laikā spēcīgos čempionu motorus.

Papildus citiem jaunumiem, 2018. gada SX modeļu klāsts klāsts, ieskaitot 2-taktu un 4-taktu motociklus, ir aprīkots ar uzlabotiem amortizācijas iestatījumiem WP AER 48 dakšās, bet to izskatu izcels rūpnīcas motociklu raksturojošais oranžais rāmis un pavisam jaunas grafikas.

Jaunie 2018. gada motociklu modeļi mūsu salonā būs pieejami sākot no šī gada jūlija.