Harley-Davidson piešķir SIA "Motofavorīts" tiešā dīlera statusu! Ziņas
Harley-Davidson piešķir SIA

Jau tālajā 2004.gadā tika vērienīgi atzīmēta pasaulē visvairāk leģendām apvītās motociklu zīmola Harley-Davidson oficiāla ienākšana Latvijā. Tajā laikā kļuvām par Harley-Davidson pārstāvi un darbojāmies kā Dānijas distributora "CAP’S Harley-Davidson Danmark" dīleris, nodrošinot ne tikai pašu motociklu, bet arī to detaļu un oriģinālo aksesuāru piegādi un autorizētu servisu.

Ar šo esam lepni paziņot, ka šogad gandrīz vienlaikus ar moto sezonas atklāšanu kompānija SIA “Motofavorīts” atzīmē Harley-Davidson tiešā dīlera statusa iegūšanu.

Varam paziņot, ka līdz ar šī nozīmīgā tiešā dīlera statusa iegūšanu varēsim Harley-Davidson zīmola cienītājiem, faniem un motociklu īpašniekiem piedāvāt izdevīgākas cenas kā arī plašāku un iespaidīgāku piedāvājumu. Kā līdz šīm arī turpmāk varēsiet aplūkot ļoti plašu leģendāro Harley-Davidson motociklu klāstu, iegādāties nepieciešamos aksesuārus un izvēlēties apģērbus ar Harley-Davidson simboliku, kas ir neatņemama šī zīmola fanu sastāvdaļa. Kā arī mūsu zinošie un kvalificētie darbinieki spēs klientiem piedāvāt augstākā līmeņa servisa pakalpojumus.

Harley-Davidson nav vienkārši motocikls, bet gan dzīves stils.