Jaunums - Moto Guzzi MGX-21 jau iespējams pasūtīt ! Ziņas

Pagājušā gadā atrādītais Moto Guzzi MGX-21 prototips beidzot ir apstiprināts un tiek demonstrēts nu jau kā klientam pieejams motocikls. Šis ir viens no modernākajiem Moto Guzzi čoperiem ar izteiksmīgu ārējo izskatu, tajā pašā laikā saglabā īstu čopera dvēseli.
Aprīkots ar jaudīgu 1400 cm3 90° V-twin dzinēju, 21'' priekšējo disku ar karbona aizsargu ar atvērumiem. Šī dizaina izvēlei ir arī tehniska nozīme – sniedz lielāku stabilitāti braucošam motociklam.

Sava īpātnējā ārējā izskata dēļ, Moto Guzzi dizaineri MGX21 nodēvējuši par “Lidojošo cietoksni”.
Ar šo “Lidojošo cietoksni” Moto Guzzi paaugstina savas tehnoloģiskās prasības. Jaunais itāliešu čoperis aprīkots ar augsta līmeņa detaļām, kas paaugstina braukšanas baudu, komfortu un, protams, drošību.
Aprīkojums: displejs ar izklaides sistēmu, kas sevī ietver stereo un sarunu iekārtas sistēmu, Bluetooth, ar kura palīdzību var pievienot viedtālruni, ko savukārt var izmantot kā multimediju platformu, lai paplašinātu ceļojuma iespējas. Vēl standartaprīkojumā ietilpst Ride-by-Wire multikarte, ABS, ASR un kruīza kontrole. Apgaismojumā izmantota LED tehnoloģijas. Lielākā daļa detaļas ir izgatavotas no karbona – priekšējais dubļu sargs, degvielas bākas panelis, sānus somas u.c.

1921. gada Moto Guzzi radīja pirmo unikālo ar rokām taisīto motociklu kolekcionāriem. Šie motocikli radīti tiem, kam patīk ekskluzīvas lietas.

Pasūtāms no 2016. gada septembra !