Lyndon Poskitt uz Dakāras ralliju ar MOTOREX KTM 450. Ziņas

Par godu uzņēmuma simtgades pastāvēšanai, MOTOREX atbalsta motokorsa braucēju Lyndon Poskitt nākamajā Dakāras rallijā. Poskitt ņems dalību “Malle Moto” klasē, kur braucējam jāpieveic maratona trase bez jebkāda tehniskā un cita personāla komandas atbalsta.

Neatkarīgais Šveices eļļu ražotājs MOTOREX, nākamajā gadā svin savu gadsimta pastāvēšanu. Šī iemesla dēļ, ģimenes uzņēmums lēmis piedalīties smagākajās rallija sacensībās Dakāras Rallye ar MOTOREX KTM 450. Sacīkstes norisināsies no 2017. gada 2.-14. janvārim, sākoties Asunsjonas pilsētā Paragvajā, šķērsos Bolīviju un beigsies Buenosairesā Argentīnā. Kopējais distances garums aptuveni 9000 km.
Ar KTM motociklu, ko sponsorē MOTOREX, trasē dosies 38 gadu vecais britu braucējs Lyndon Poskitt. Poskitts jau 2013. gadā piedalījās šajā riskantajā Dakāras piedzīvojumā “Malle Moto” klasē. Šī klase ir īpašs izaicinājums – braucējam jāpieveic rallijs vienam pašam, bez jebkādas atbalsta un mehāniķu komandas. Braucējam pašam jāspēj veikt nepieciešamie remontdarbi sacensību laikā. Tas nav nekas jauns izbijušajam lidmašīnu inženierim Lyndonam Poskitt, jo jau kopš 2014. gada viņš ceļo apkārt pa pasauli ar pielāgotu KTM 690 motociklu. Unikālā projekta “Race2Places” ietvaros, viņš viens pats ceļo cauri 50 valstīm, pieveicot 160 000 km. Un tā kā ar to vēl nepietiktu, viņš saviem izaicinājumam pievienojis piedalīties arī vietējās sacensības, tādā veidā demonstrējot, uz ko spējīgs viņa motocikls.
Lyndons Poskitt pašreiz atrodas Japānā, turpinot savu izaicinājumu “Race2Places”. Tālāk dosies uz Aļasku Kanādā un Centrālameriku, no kuriens jau tad uz Asunsjonas pilsētu Paragvajā. Kad viņš ieradīsies, viņu jau gaidīs jaunais Dakāras sacīkšu zirgs MOTOREX zaļais KTM 450. Vairāk informācijas par aizraujošajiem projektiem “Race2Places” un Dakāra, varat atrast Lyndona blogā šeit: http://www.adventure-spec.com/blog/blog/category/lyndon-poskitt/