Svētki
Drīzumā !!! Vespa Elettrica - elektro motorolleris. Ziņas

Elektro Vespa – nākotnes mobilitāte.
Iepazīstinot ar jauno Vespa Elettrica projektu, jauno mobilitātes risinājumu, kas nezaudē savu elegantumu uz diviem riteņiem, ir nākošais ieraksts brenda vēsturē.
Vairāk nekā četri no septiņiem miljardiem pasaules iedzīvotāju, kas dzīvo uz Zemes, dzīvo un strādā ļoti apdzīvotās pilsētās. Arvien vairāk veidojas un attīstās tā saucamās lielpilsētas, kur ir augsti attīstīts ekonomiskais un sociālais līmenis. Šodien gandrīz 80% no pasaules IKP tiek radīts milzīgo pilsētu metrapolēs, kas savuārt patērē 80% no pasaules enerģijas. Arvien lielāks cilvēku skaits pārceļas uz šim pilsētām. Pasaules 600 lielākās pilsētas uz doto brīdi ir mājvieta 20% pasaules iedzīvotāju un tie rada vairāk nekā 50% pasaules bagātības.
Lielajam iedzīvotāju skaitam sekas ir saistītas ar vidi, tās piesārņojumu un dzīves kvalitāti. Mūsdienu attīstītajā pasaulē elektro motoru izstradājumi ir vislabvēlīgakais risinājums mobilitātes prasībām.

Tehnoloģiju un kultūras izaicinājums.
Piaggio grupa, kuras tradīcijas elektro motoru izstrādē meklējamas jau septiņdesmitos gados, radot pirmo un vislabāk pārdoto hibrīda motorolleri, investējuši elektro mobilitātes nākotnē, prezentējot jauno VESPA ELETTRICA izstādē Eicma 2016'.
Vespa brends ir mainījis dzīvi veselām paaudzēm pasaulē, vienmēr dodot vismodernāko atbildi uz klientu vēlmēm pēc mobilitātes.
No 18 miljoniem pārdotajām tehnikas vienībām, vairāk nekā 1,5 milions ir pārdots pēdējā dekādē, kas veicinājis zīmolu kļūt par universālu elegances un tehnoloģiju simbolu.
Jaunais Vespa Elettrica projekts apstiprina Piaggio grupas apņēmību uzlabot ne tikai cilvēku mobiliāti, bet arī vēlmi mainīt veidu kā cilvēki pārvietojas.
Produkta ražošana un tirdzniecība plānota uzsākt 2017. gada otrajā pusē.
Vespa Elettrica būs, pirmkārt un galvenokārt, īsta Vespa, tikai aprīkota ar jaunākajām elektro tehnoloģijām. Stils, veiklība, vieglā lietošana un braukšanas prieks nemainīsies. Šis būs perfekts modernāko tehnoloģiju un videi draudzīgs savienojums, ko radījusi Vespa, kā tas bijis jau šos visus 70 gadus.