PAVISAM JAUNAIS – KTM FREERIDE 250 F Ziņas

KTM ir lepns prezentēt jauno 2018. gada FREERIDE 250 F modeli, kas sevī ietver masīvas pārmaiņas, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu modeļiem.

Turpinot ar ultra dinamisko un veiksmīgo Freeride modeļu diapozonu, KTM ir prezentējis FREERIDE 250 F modelii ar 250cc DOHC četrtaktu dzinēju, kas sevī apvieno iepriekšējo modeļu priekšrocības.

Šī aizraujoša, rotaļīgā mašīna, kam ir pārstrādāts saliktais rāmis, slaidā virsbūve ar jauniem sāniem, jaunu priekšējo lampu un jaunu dizainu, izskatās ne tikai sportisks, bet arī rotaļīgs, jo īpaši pateicoties tā svaram, kas ir zem 99 kg. Uzrādot zemu trokšņa līmeni un uzticamu jaudas piegādi, apvienojumā ar ērtu, zemu sēdekli, šis motocikls ir izcils nezināmiem ceļiem, triālam un enduro.

Tagad aprīkots ar jaunākās paaudzes WP Xplor amortizāciju, pilnībā homologētais KTM FREERIDE 250 F ir neticami izveicīgs un lieliska izvēle braucējiem, kas meklē alternatīvu ierastajiem triāla vai enduro motocikliem vai tiem, kas nesen iepazinušies ar bezceļu motosportu. Tā griezes momenta orientētās jaudas īpašības, tāpat kā uzlabota masas centralizācija, pateicoties 250cc motora ģeneratora kompaktumam, vieglāks un 20 mm īsāks dzinējs kā iepriekšējiem modeļiem, nodrošina, ka pilnīgi jaunais KTM FREERIDE 250 F ir etalons lielām braukšanas iespējām.

Foto: KTM Images