Svētki
KTM 2021. GADA EXC KLĀSTS SASNIEDZ JAUNAS ENDURO JAUDAS VIRSOTNES Ziņas
KTM 2021. GADA EXC KLĀSTS SASNIEDZ JAUNAS ENDURO JAUDAS VIRSOTNES

KTM ir pastiprinājis labāko un visaptverošāko Enduro klāstu, kas šodien pieejams tirgū, iepazīstinot ar plašu klāstu uzlabojumu un atslēgas komponentu tā progresīvajiem 2-taktu un 4-taktu 2021. gada modeļiem.

2021. gadā kombinācija no trīs 2-taktu modeļiem un četriem 4-taktu modeļiem nodrošinās, ka pieaugušajiem braucējiem, kā arī visa vecuma un braukšanas spēju pakāpju sacīkšu braucējiem būs ekipējums, kas atbildīs viņu vajadzībām, neatkarīgi vai tas nepieciešams braukšanai sacensībās vai braukšanai pa pasaules grūtākajām takām.

KTM zināšanas un pieredze, kas gūta no WESS Enduro pasaules čempionāta un vairākām citām sacīkšu disciplīnām visā pasaulē, ļauj attīstīties KTM EXC tehnoloģijai. Galvenie 2021. gada uzlabojumi ietver izmaiņas amortizatoru komponentos, kā arī dzinēja uzlabojumi un pavisam jauns dizains.

KTM 300 EXC TPI ir vadošais 2-taktu motocikls ar iespaidīgu jaudas un svara attiecību un labāko vadāmību, lai aizrautu pat visprasīgāko braucēju. 2021. gads apzīmē ceturto gadu kopš KTM uzlabotās un elektroniski kontrolētās divtaktu degvielas iesmidzināšanas sistēmas radīšanas. Sniedzot jaunu svašu 2-taktu dzinējos, TPI paplašināja veiktspēju, braucēja sajūtas un uzticamas enerģijas padeves iespējas tieši braucēja rokās. Priekšrocības ir acīmredzamas: nav nepieciešams norūpēties par laikapstākļiem, augstumu vai citiem ārējiem faktoriem. Vēl viena būtiska priekšrocība ir automātiskā un elektroniskā degvielas sistēmas regulēšana.

Tāpat kā visiem KTM EXC motocikliem 2021. gada ansamblī, KTM 300 EXC TPI gūst labumu no papildu priekš-slodzes regulatora WP XPLOR priekšējā dakšā, kas ļauj viegli iestatīt izmaiņas dažādiem trašu vai ceļa posmiem. Turklāt īpaši vieglajam KTM 150 EXC TPI ir piešķirts jauns virzulis, kas palielina tā veiktspēju.

KTM atsakās palēlināt gaitu savā misijā, lai turpinātu padarīt KTM EXC-F modeļus par labākajām 4-taktu Enduro mašīnām tirgū. 2021. gada KTM EXC-F modeļu līmenis ne tikai nodrošina to klātbūtni sacensību kopvērtējuma augšdaļā, bet arī liek tos nopietni apsvērt jebkura līmeņa prasmju braucējiem. Kamēr KTM 350 EXC-F lieliski pierāda, ka tas ir motocikls ar 450 jaudu un 250 vadāmību, jaunais KTM 450 EXC-F un KTM 500 EXC-F izmanto pārstrādāto pārnesumu priekšrocības.

2021. gada KTM EXC klāstu vēl vairāk papildina KTM EXC SIX DAYS modeļi un KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO - ierobežota izdevuma motociklu sērija, kas paredzēta, lai iekarotu vissmagākās takas un visprasīgākās sacīkstes. Jaunais KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO ir īpašs veltījums ikoniskajam ErzbergRodeo Red Bull Hare Scramble. Limitētais KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO ir plašs klāsts ar īpašām detaļām, kas pastiprina tā READY TO RACE attieksmi.

Atjauninātais KTM EXC SIX DAYS klāsts turpina tradīciju, saskaņā ar kuru KTM uzlabo savu Enduro klāstu ar virkni patiesi sacīkstēm sagatavotu motociklu. 2021. gadā KTM EXC SIX DAYS modeļi demonstrē KTM nepārtrauktu atbalstu vēsturiskajam Starptautiskajam sešu dienu Enduro (ISDE). Katrā no šiem modeļiem KTM ir izstrādājis sacensību uzvarētāju paketi, kas ir gatava visstingrākajiem speciālajiem testiem tieši no rūpnīcas.

Blakus 2021. gada KTM EXC modeļu klāstam, ir izveidota speciāla KTM PowerWear un KTM PowerParts kolekcija, lai sasniegtu augstāko snieguma līmeni, aizsardzību un veiklību gan braucējam, gan motociklam.

Jaunie KTM EXC modeļie būs pieejami sākot ar jūliju.