Öhlins svin 40 gadu jubileju. Ziņas

Öhlins svin 40 gadu jubileju ar jauniem produktiem un uzvarām sacensību trasē.

40 gadi ir pagājuši, kopš zviedrs Kents Öhlins nodibināja balstiekārtu ražošanas kompāniju. Neticamais Öhlins stāsts iesākās 1976. gadā, kad Kents un Zviedru inženieru komanda izstrādāja inovatīvu balstiekārtu dizaina un ražošanas tehnoloģiju.
Jubilejas gadā Öhlins EICMA izstādē prezentē jaunumus - FKR kārtridžu komplektu, Retro 43 (custom motociklu veidotājiem) un motokrosa amortizatoru – TTX Flow .
Tas radīts no augstākajām tehnoloģijām un sacensību pieredzes, priekšs augstas klases sacensībām.
TTX amortizators piešķir motociklam uzlabotu saķeri, komfortu un dara amortizatoru daudz paredzamāku darbībā, kas uzlabo motocikla stabilitāti. Tie izveidoti speciāli motokrosa braucējiem. Ar jauno TTX tehnoloģiju, šie amortizatori ir krietni lielu soli priekšā saviem priekšgājējiem. Amortizators strādā tik gudri, ka sajūt katru tavu domu gājienu pirms manevra. Kā zināms, motorkrosā katra kustība ir svarīga.

Fakti par Öhlins:
Öhlins ir Nr.1 motociklu amortizatoru ražotājs kopš 1976. gada.
Öhlins ir ieguvis aptuveni 300 titulus starptautiskajās moto un auto sacensībās.
Öhlins ir lielākais izpētes un izmēģinājumu centrs starp amortizatoru ražotājiem.
Öhlins piedāvā pilnu diapazonu produkciju, kas radīta ietekmējoties no sacīkstēm.
Öhlins ir Nr.1 bezceļu amortizatoru produkcijas ražošanā.
Öhlins piedāvā savu produkciju atbilstoši brendu specifikai šādiem motociklu brendiem – Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Triumph, MV Augusta, Norton un Yamaha.
Öhlins automašīnu produktus izmanto tādi zināmi brendi kā Ferrari, Lamborghini, Pagani, Audi, Mercedes, Volvo, Ford un VW.
Vairāk informācijas uzzini apmeklējot www.ohlins.com

Pieejams arī “online” žurnāls www.ohlinsnews.com

 

TTX amortizatori un cita Öhlins produkcija Latvijā iespējams iegādāties pie oficiālā dīlera SIA “Motofavorīts”, K.Ulmaņa gatvē 21. Ieteiksim Jums labāko!