Svētki
JAUNIE KTM SX MODEĻI IR KLĀT! Ziņas

Pasauli dominējošie KTM SX modeļi tikko palika vēl labāki. Sākot ar KTM 50 SX līdz pat KTM 450 SX-F spēkstacijai, 2020. gada KTM SX modeļi, kas pavisam drīz būs pieejami pie dīleriem, ir uzlaboti un atjaunoti, lai panāktu, ka šie motocikli ir vēl gatavāki READY TO RACE kā nekad.

KTM vēlme uzvarēt AMA Superkrosa čempionātā un FIM Motokrosa Pasaules čempionātā turpina pierādīties ar teicamiem rezultātiem katrās sacensībās, pateicoties KTM fokusam, radot asākos 'ieročus' grūtākajām cīņām. Šis READY TO RACE domāšanas veids un attīstība pat visizaicinošākajās arēnās pārtulkojas tiešā veidā uz sērijveida produkcijas modeļiem.

Turpinot virzīties no pērnā gada iepazīstināšanas ar jauno KTM SX paaudzi, 2020. gada 2-taktu KTM 125 SX, KTM 150 SX un KTM 250 SX, kā arī 4-taktu KTM 250 SX-F, KTM 350 SX-F un KTM 450 SX-F modeļi ir saņēmuši veiktspējas paaugstinošus dzinēja uzlabojumus, lai nodrošinātu, ka šie motociki turpina atrasties priekšā un ir vēl gatavāki cīņām kā iepriekš. Šie uzlabojumi, kas tika attīstīti kopā ar KTM testa braucējiem Eiropā, ASV un ar rūpnīcas komandas sportistiem no visas pasaules, papildina augstās kvalitātes komponentus ar ko KTM SX klāsts jau lepojas.

Jaunas grafikas un krāsas piešķir motociklu klāstam svaigu izskatu jaunajai sezonai, kamēr E-starteris un kartes izvēles slēdzis ar integrētu saķeres kontroli un starta kontroli (4-taktu motocikliem), Brembo 'premium' bremzes, dubļus neuzkrājoši kāpšļi jau ir standarta aprīkojumā. Augstas kvalitātes izplūdes sistēmas, plastikas un sēdekļi pievienojas pārstrādātajai WP XACT amortizācijai ar sevis pierādītu AER tehnoloģiju, kas piedāvā uzlabotu vadāmību 2020. gada modeļiem.

2020. gada KTM 50 SX, KTM 65 SX un KTM 85 SX ir jauns izskats un WP XACT amortizācija precīzākai vadāmībai un stabilitātei pat vissmagākajās motokrosa trasēs.

Visi junioru modeļi lepojas ar tādiem 'premium' komponentiem kā augstās kvalitātes Formula bremzēm, augstas izturības tērauda rāmi, ergonomiski dizainētu šasiju un augstas veiktspējas dzinēju. 2020. gada KTM 65 SX ir pārstrādāta aizdedzes līkne uzlabotai veiktspējai, kamēr karburators ir optimizēts, lai sniegtu labāku jaudas piegādi. Tā lielākais brālis, KTM 85 SX, ir jauns transmisijas vārpstas stiprinājums drošākai zobratu fiksācijai. KTM 85 SX ir arī jauna pārstrādāta izplūdes sistēma ar uzlabotu klusinātāja pakojumu, kas ietaupa svaru.

KTM SX-E 5 pievienosies sporta minicikliem kā vēl viens sacensību variants junioru sportistiem. Balstīts uz KTM 50 SX augstās kavlitātes šasiju, bet darbojas ar elektrisko motoru, ar KTM SX-E 5 ir viegli braukt, tas izdala 0 emisiju, ir zema skaņa un prasa minimālu apkopi. Arī motocikla augstums ir regulējams un tas ir piemērots braucējiem vecumā no 4 līdz 10 gadiem, padarot to par visnotaļ aizraujošu modeli KTM motociklu klāstā. KTM SX-E 5 būs pieejams šajā vasarā.

Lai būtu stabils braucējs jebkādā līmenī, Tev ir jāturpina progresēt un attīstīties. Darbs nekad nebeidzas – vai tas ir tepat Matighofenā vai kopā ar mūsu inženieriem ASV. KTM SX līnija 2020. gadā ir saņēmusi vairākus atjauninājumus, kas lieliski papildina pērnā gada revolucionāros jaunās paaudzes motociklus, un mēs redzam, ka mūsu centieni attīstīties vainagojas ar panākumiem – mūsu atlēti gan Superkrosā, gan Motokrosā ir uzrādījuši lieliskus rezultātus šosezon. Mēs arī esam ļoti satraukti laist klajā jauno KTM SX-E 5 elektrisko miniciklu, kas būs pieejams šovasar,” atzīst KTM vecākais produktu menedžeris Joašims Sauers.

Lai papildinātu jebkuru KTM SX motociklu ar astētisku individualizāciju vai uzlabotu tā veiktspēju, nemeklē tālāk par KTM PowerParts klāstu. To ir izstrādājuši inženieri Matighofenā, Austrijā, un šie 'premium' komponenti, kas atrodami piedāvājumā, pacels jebkuru KTM SX jaunos augstumos.

Papildus, gan bērni, gan pieaugušie sportisti var būt READY TO RACE ar KTM PowerWear kolekciju. Augstas kvalitātes braukšanas ekipējums, aizsargi un ikdienas apģērbs, ko radījis KTM kopā ar partneriem.

Iepazīsties ar KTM SX 2020. gada modeļiem tuvāk www.ktm.com un gaidi to ierašanos pavisam drīz arī mūsu salonā – K. Ulmaņa gatvē 21, Rīgā.