Motofavorīts pirmo reizi uzņēmuma vēsturē veidos savu motokrosa komandu Ziņas
Motofavorīts pirmo reizi uzņēmuma vēsturē veidos savu motokrosa komandu

Uzņēmuma pastāvēšanas laikā “Motofavorīts” ir sniedzis atbalstu vairākiem Latvijas motoklubiem un sportistiem un šis gads nebūs izņēmums. Šogad “Motofavorīts” attīstībā tiks sperts nozīmīgs solis – pirmo reizi vēsturē tiks veidota “Motofavorīts” motokrosa komanda, kuras pirmais pārstāvis būs talantīgais Kārlis Alberts Reišulis.

Kārlis ir vairākkārtējs Latvijas, Igaunijas un Lietuvas čempions, pārstāvējis Latvijas izlasi dažādās starptautiskās sacensībās un aizvadītajā sezonā izcīnīja 4. vietu Eiropas čempionāta un no Pasaules čempionāta pārveda godpilno 5. vietu MX85 klasē. Šī sezona Kārlim būs pilna jauniem izaicinājumiem, jo 85cc motocikls tiek iemainīts pret jaudīgāko KTM 125 SX spēkratu.

Par saviem mērķiem Kārlis ir izvirzījis Latvijas čempiona titula izcīnīšanu, TOP 5 “Dutch Masters” čempionātā Nīderlandē, kā arī atrasties starp labākajiem TOP 10 sportistiem Eiropas čempionāta gaidāmajā sezonā.

Jau vairākus gadus “Motofavorīts” ir veiksmīgi sadarbojies ar Ventspils motoklubu “Rodeo”, kas jau desmit reizes savā pastāvēšanas vēsturē ir kļuvuši par Latvijas čempioniem. Arī šogad “Motofavorīts” atbalstīs komandu un tās sportistus – Tomu Macuku un Kristeru Drevinski, kuri trasē būs redzami ar KTM 450 SX-F motocikliem.

Ceram, ka ar mūsu atbalstu sportistiem izdosies sasniegt savus mērķus un tas atvieglos viņu ceļu pretī panākumiem.