Jaunums: FANTIC XEF RALLY FACTORY Ziņas
Jaunums: FANTIC XEF RALLY FACTORY

EKSKLUZĪVI PAPILDINĀJUMI!


Papildus augsta līmeņa komponentiem rūpnīcas modelim ir arī vairākas ekskluzīvas ekstras.

Numurētā plāksnīte padarīs jūsu motociklu unikālu, un jūs saņemsiet arī sacensību komplektu, kas sastāv no Fantic Rally krekla un profesionālas 144 litru instrumentu kastes ar riteņiem, lai rezerves daļas vienmēr varētu paņemt līdzi.

SACENSĪBU INSTRUMENTĀCIJA
Rūpnīcas versijai ir izturīga tērauda un alumīnija konstrukcija, kas īpaši izstrādāta, lai atbalstītu ceļagrāmatu un ļautu orientēties jebkurās sacensībās. Jūsu ērtībai ceļagrāmatas vadības kontroles novietotas uz stūres.

MAKSIMĀLA UZTICAMĪBA
Starptautiskajos rallijos simtiem kilometru nobraukšana katru dienu ir diezgan ierasta lieta.Tāpēc vissvarīgākā ir uzticamība un maksimāla aizsardzība. XEF RALLY FACTORY piedāvā priekšpusē uzstādītu eļļas radiatoru maksimālai gaisa plūsmai. Tehniskie komponenti ietver arī uzlabotu eļļas filtru ar papildu tvertni, kas spēj nodrošināt vislabāko eļļošanu jebkuros laika apstākļos.

KĀ PROFESIONĀLIS
Ne tikai sacīkšu sarkanās krāsas pieskāriens, bet arī sacīkšu komponenti, kas palīdz gūt maksimālu labumu katrā sacensību posmā. Priekšējās piekares tiltiņi un rumbas, izstrādātas ar CNC,  un ar savu lielo stingrību un ražošanas precizitāti garantē maksimālu precizitāti.  Lai samazinātu stresu garu braucienu laikā, jums ir iespēja viegli uzstādīt hidraulisko stūres stabilizatoru.

DĀRGMETĀLS
Mūsu jaudīgajam un īpaši uzticamajam 450 motoram rūpnīcas versijā ir pilna titāna izplūdes sistēma, kas izstrādāta sadarbībā ar Arrow. Tas ne tikai piedāvā vislabāko veiktspēju, bet arī sver par 1,5 kg mazāk, pateicoties titānam un lieliskajai rūpībai, kas veikta, lai izgatavotu šo smalko komponentu.

www.fantic.lv/lv/models/xef/450-rally-factory