POLARIS Race Of Champions Ziņas
POLARIS Race Of Champions

Polaris nosaukts par oficiālo apvidus transportlīdzekļu piegādātāju Race of Champions 2023

Polaris ir ārkārtīgi lepns, ka šogad atkal ir izvēlēts par oficiālo apvidus transportlīdzekļu piegādātāju zvaigžņotajām čempionu sacīkstēm (ROC SNOW + ICE), kas šī mēneša beigās notiks Pite Havsbad aizsalušajā līcī. Zviedrijā.

Turpinot veiksmīgo sadarbību pagājušā gada pasākumā, Polaris Sweden piegādās Polaris RZR transportlīdzekļu parku, lai atbalstītu ļoti konkurētspējīgas bezceļa sacīkstes Race of Champions.

No 28. līdz 29. janvārim Pite Havsbad ledus trasē sacentīsies tādas sacīkšu zvaigznes kā Miks Šūmahers, Sebastians Fetels, Travis Pastrana, Džeimijs Čadviks, Olivers Solbergs, Valteri Botass un Mika Hakinens. Kurš būs tas braucējs, kurš atņems ROC kroni no pagājušā gada uzvarētāja Sebastiena Lēba, kurš uzrādīja labāko laiku Polaris RZR Pro XP?

Turbokompresora RZR Pro XP, kas paredzēts sacensību bezceļa elementiem, sacīkšu braucēji noteikti gūs maksimālu baudījumu un patiesu adrenalīna sitienu no jaudīgā 181 ZS dzinēja, nozarē visātrāk iesaistošā pilnpiedziņas, kā arī speciālā aprīkojuma. piemēram, radžotās riepas iespaidīgai saķerei un paātrinājumam. Aprīkots ar DYNAMIX 2.0 — Polaris visgudrāko un aktīvāko piekares sistēmu — un FOX 2.5 elektroniskajiem amortizatoriem, Pro XP nodrošina ektrēmu braukšanas pieredzi.

Atbalstot arī nepieciešamo darbu aizkulisēs, Polaris transportlīdzekļi darbosies visā Race of Champions pasākumā, tostarp sniega motociklu, kvadraciklu un side-by-side klāstā, un tie visi ir aprīkoti ar dažādām noderīgām daļām un piederumiem, lai palīdzētu pārvaldīt šo vērienīgo pasākumu un pārvietoties pa Pite Havsbad sniega un ledus reljefu.

Tiem, kas vēlas uzzināt vairāk par Polaris pasauli un tā transportlīdzekļu tehnoloģijām, iespējām un galvenajām īpašībām, tad kāpēc gan neapmeklēt Polaris Sweden izstādi, satikties ar izplatītājiem un atklāt jaunākos transportlīdzekļus, ko Polaris var piedāvāt. Jaunajai paaudzei Polaris rīkos ekskluzīvu iespēju bērniem vecumā no 9 līdz 13 gadiem izmēģināt kvadraciklus drošā, nožogotā testa zonā.

Nepalaidiet garām triku šovu, kurā Jonass Hedbergs veic savu slaveno atmugurisku salto ar Polaris RZR, kā arī citus iespaidīgus trikus.

Čempionu sacīkstes + Polaris Off Road sacensības
Polaris ir gandarīts, ka šogad izsludina ekskluzīvu konkursu Race of Champions biļešu īpašniekiem, vienam laimīgajam piešķirot iespēju kļūt par otro pilotu kādai no zvaigznēm, kas sacenšas ar Polaris RZR Pro XP.

Tā ir pieredze, kuru nedrīkst palaist garām! Tiek piemēroti noteikumi un nosacījumi.

Lai piedalītos sacensībās vai vienkārši uzzinātu vairāk par Race of Champions, lūdzu, apmeklējiet Polaris Race of Champions vietni https://spot.polaris.marketing/roc-2023-eng/ 

Par Race Of Champions

Race Of Champions (ROC) ir pasaules motosporta sacensības. 30 gadus tas ir devis skatītājiem un pasaules čempioniem unikālu savstarpēju cīņu, kas paredzēta, lai izlīdzinātu spēles noteikumus un kronētu pasaules labāko no labākajiem. ROC izmanto dažādas disciplīnas, sākot no Formula 1, IndyCar un citām līgām, līdz nopietnākām NASCAR, World RallyCross un pat MotoGP sacensībām, jo tas ceļo pa pasauli uz eksotiskām vietām.

Saite uz #ROCSweden videoklipu: www.raceofchampions.com/video-snow-ice-intro-clip 

PAR POLARIS
Kā pasaules līderis spēka sporta jomā Polaris Inc. (NYSE: PII) ir pionieris produktu sasniegumiem un bagātinošai pieredzei un pakalpojumiem, kas ir aicinājuši cilvēkus atklāt prieku dabā kopš mūsu dibināšanas 1954. gadā. Polaris augstas kvalitātes produktu klāsts ietver sevī blakus esošie apvidus transportlīdzekļi Polaris RANGER®, RZR® un Polaris GENERAL™; Sportsman® visurgājēji, apvidus transportlīdzekļi; militārie un komerciālie apvidus transportlīdzekļi; sniega motocikli; Indian Motorcycle® vidēja izmēra un smagsvara motocikli; Slingshot® moto-roadsters; Aixam kvadricikli; Goupil elektriskie transportlīdzekļi; un pontonu un klāja laivas, tostarp nozarē vadošie Bennington pontoni. Polaris uzlabo braukšanas pieredzi ar spēcīgu detaļu, apģērbu un aksesuāru portfeli. Polaris, kura galvenā mītne atrodas Minesotā, apkalpo vairāk nekā 100 valstis visā pasaulē.
www.polaris.com