Harley-Davidson prezentē jaunos Street 750 un 500 motociklus. Ziņas

Milāna (2013. gada 4. novembris)– Harley-Davidson turpina savu garo, iespaidīgo jaunumu kampaņu, kas jau aizsākusies ar Rushmore projekta iepazīstināšanu augusta mēnesī, tagad piedāvājot divus, pilnībā jaunus Dark Custom™ motociklus, kas radīti jaunās paaudzes pilsētniekam.

Jaunie Harley-Davidson Street™ 750 un Street™ 500 ir kā radīti pilsētas videi. Aprīkoti ar jauno šķidruma dzeses Revolution X, V-Twin dzinēju, kas sniedz lielisku, veiklu braukšanu, lieliski izskatās un tikpat lieliski rūc, ka nevienam nav šaubu – tas ir īsts Harley-Davidson motocikls.

Šaurā šasija, zemu novietots sēdeklis, jauna piekare, laba stūres menevrētspēja. Abu šo Dark Custom motociklu iezīme ir tā, ka tie aprīkoti ļoti minimāli, ļaujot pašam braucējam izpausties.

“Harley-Davidson Street 750 un 500 ir perfekti radīti jaunākās paaudzes braucējiem, kas vēlas unikālu, tikai sev pielāgotu motociklu, kas piemērots pilsētvidei,” teicis Mark-Hans Richer, Harley-Davidson Motor Company vecākais viceprezidents un mārketinga direktors. “Šeit nevar pieļaut kļūdas. Kaut izveicīgi, šie jaunie motocikli ir autenstiki Harley-Davidson motocikli ar Dark Custom dvēseli.”

Harley-Davidson Street 750 un 500 atklāšanas video Milānā, kas ietver arī motociklu apskatu ar aktuālajiem jautājumiem un atbildēm, pieejams šeit:

http://www.youtube.com/HarleyDavidson

Vairāk informācija pieejama šeit: www.h-d.com/street vai pie Harley-Davidson dīleriem.