Aprilia 2017. gada jaunumi. Ziņas

Aprilia Tuono 125
Iepazīstinam ar jauno Tuono 125 - īstu ielu iekarotāju, kas ideāli piemērots jauniem braucējiem. Šī līnija radīta iedvesmojoties no Tuono V4 1100. Izstrādāts un būvēts Itālijā, Aprilia Tuono 125 piedāvā jaunajiem braucējiem labāko ko viņi var vēlēties – lielisku dizainu un tehniskās iezīmes. Tuono 125 rāmis, kas pilnībā izgatavots no alumīnija un tiek ražots Noale ir ekskluzīvs 125-nieku “little devil” segmentā. Tā iekšpusē slēpjas Tuono 125 modernais un tehnoloģiski uzlabotais 125 cm3 viencilindra, 4 taktu, 4 vārstu elektro iesmidzināšanas dzinējs ar šķidruma dzesi. Tas ir uzticams un spēcīgs.

Aprilia RS 125
Šis modelis svin 25 gadus kopš tiek atrādīts motociklu izstādē Intermot un ir pilnībā atjaunots. Tas ir vēljoprojām sporta baiku favorīts, piemērots jauniem braucējiem, koncentrēts uz saturu un stilu, gatavs sniegt labāko sniegumu uz ceļa. Ekskluzīva ergonomika, gluds aptecētājs, alumīnija rāmis, izcils 125 cm3 4 taktu šķidruma dzeses dzinējs ar elektronisko degvielas iesmidzināšu, pietuvina šo izcilo motociklu RSV4 superbaikam. Patiesībā, šī motocikla izskats radīts iedvesmojoties no World SBK sacīkšu varoņa.

Aprilia RSV4
Aprilia RSV4 turpina attīstīties, nezaudējot viennozīmīgi labākā superbaika pozīcijas. Jaunais modelis jau standartā aprīkots ar Ohlins amortizatoriem, jaunu bremzēšanas sistēmu un jaunu APRC elektoniskās kontroles paketi, kas ietver Cornering ABS sistēmu.
Galvenais mērķis attīstot Aprilia RSV4 (abās pieejamajās versijās – RR un RF) ir radīt ātrāko superbaiku savā segmentā. Lai sasniegtu šo mērķi, Aprilia ik gadu veic tehnoloģiskus uzlabojumus. RSV4 darbina augstas veiktspējas Euro 4 prasībā atbilstošais V4 dzinējs, kas ir jaudīgākais dzinējs, ko Aprilia radījusi savā pastāvēšanas vēsturē – 201 Zs pie 13 000 rpm un 115 Nm pie 10 500 rpm un tā skaņa!!!

Aprilia Tuono V4 1100
Jaunais Tuono V4 1100, RSV4 pēcnācējs, četru World SBK čempionātu uzvarētājs, ir klāt. Jaunā, izsmalcinātā elektroniskā vadība ietver modernu dinamisko kontroles paketi ar APRC un Cornering ABS sistēmu, bedru ierobežotāju un kruīza kontroli. Aprīkots ar 175 Zs V4 Euro 4 dzinēju, uzlabotu piekari un bremžu sistēmu. Tuono V4 ģimenē ir divi izcili motocikli – Tuono V4 1100RR – tā sauktais “naked” motocikls un ātrākais savā segmentā un -Tuono V4 1100 Factory – ekskluzīvākā versija, kas veltīta ārkārtīgi prasīgam klientam. Šis motocikls aprīkots ar detaļām no Aprilia RSV4 un RF superbaika.
Tuono V4 1100 inovācijas ir elektroniskajam borta datoram. Aprīkots ar ceturtās paaudzes APRC vadības komplektu.
Tuono V4 1100 aprīkots ar modernu Multimap ABS sistēmu, kas izstrādāta sadarbībā ar Bosch. Tā nodrošina maksimālu drošību uz ceļa, nezaudējot veiktspēju. Jaunā ABS sistēma darbojas unisonā ar Aprilia RLM (Rear Liftup Mitigation) sistēmu, kas ierobežo aizmugurējā riteņa kustību pēkšņas bremzēšanas laikā.

Aprilia Dorsoduro 900

Jaunais Dorsoduro 900 ir dzimis no stingrākajām Aprilia tradīcijām un ir īstens aizrautības ģenerators. Šo modeli ekskluzīvu padara tā oriģinālās un inovatīvās tehniskās izvēles – miksēts tērauda režģis/alumīnija plākšņu rāmis ar lielisku vadāmību un stingru kontroli līkumos. 90o V-Twin dzinējs radīs smaidu ikviena sejā, kad tiks pagriezts gāzes rokturis, pateicoties jaunajam griezes momentam un jaudai, kas izvērš tā personību. Dorsoduro 900 iepazīstina jauno Aprilia saķeres kontroles sistēmu, kuras jutīgumu var regulēt trīs dažādos līmeņos, lai ierobežotu izmugurējā rata buksēšanu. Aprilia saķeres kontroles sistēma ir apvienota ar Kontinentālo divkanālu ABS sistēmu.

Aprilia Shiver 900

Jaunais Euro 4 dzinējs ir palielināts līdz 900cc, 750cc vietā, kas bija pirmajai modeļa versijai. Aprilia Shiver 900 palielina savu sniegumu, pateicoties jaunajam 900 V-Twin dzinējam, kas ir spējīgs palielināt ne tikai jaudu, bet arī maksimālo griezes momentu. Pirmo reizi, spēcīgais un tehnoloģiski advancētais Aprilia Shiver 900, ir aprīkots ar advancētu saķeres kontroles sistēmu, kas palielina drošību, braucot ar to.