KTM Latvija šogad kopā ar Kārli Albertu Reišuli Ziņas
KTM Latvija šogad kopā ar Kārli Albertu Reišuli

Uzņēmuma pastāvēšanas laikā “Motofavorīts” ir sniedzis atbalstu vairākiem Latvijas motoklubiem un sportistiem un šis gads nebūs izņēmums. Esam priecīgi paziņot, ka kopā ar KTM šogad sniegsim atbalstu vienam no vadošajiem Latvijas junioriem motokrosā – Kārlim Albertam Reišulim.

Kārlis ir vairākkārtējs Latvijas, Igaunijas un Lietuvas čempions, startējis Eiropā, uzrādot atzīstamus rezultātus, un vairākkārt pārstāvējis Latvijas izlasi dažādās starptautiskās sacensībās. Atskatoties uz Kārļa sasniegumiem un aizvadīto sezonu, nav šaubu, ka ar katru gadu ir jūtams aizvien lielāks progress.

Jau vairākus gadus “Motofavorīts” ir veiksmīgi sadarbojies ar Ventspils motoklubu “Rodeo”, kas jau desmit reizes savā pastāvēšanas vēsturē ir kļuvuši par Latvijas čempioniem. Tieši “Rodeo” komandas paspārnē šosezon atradīsies Kārlis un būs redzams uz KTM 85 SX motocikla.

Par saviem mērķiem Kārlis šosezon ir izvirzījis iekļūšanu Latvijas čempionāta TOP 3, TOP 10 Eiropas un ADAC čempionātos, kā arī atrasties starp labākajiem TOP 15 Pasaules Junioru čempionātā, kas šogad norisināsies Austrālijā. “Esmu priecīgs pievienoties KTM komandai. Domāju, ka kopā ar KTM mēs sasniegsim izvirzītos mērķis, jo KTM ir pārliecinoši uzvarētāji motosporta pasaulē. Paldies KTM Latvija par atbalstu, kā arī motoklubam “Rodeo” un tās vadītājam A. Sanderam par uzticēšanos.” stāsta Kārlis.

Ceram, ka ar mūsu atbalstu Kārlim izdosies sasniegt savus mērķus un tas atvieglos viņa ceļu pretī panākumiem.